JR Service har nettopp hatt inne 3 stk Tesla Model 3 til ulike jobber. Vi har helfoliert, lagt på Urban Camo og Paint Protection. Det er også benyttet Ceramic Pro coating på helfolierte flater for bedre beskyttelse og styrke på folien. Bilene har også fått lagt på solfilm. Paint Protection er en lakkbeskyttelsesfilm som gir […]

Read More →

For en privatkunde har vi foliert denne heftige VW Golf R i 3M Gloss Plum Explosion. Etter helfoliering er den behandlet med Ceramic Pro coating på overflaten av folien for ekstra holdbardhet og slitestyrke. Ved nærmere informasjon om helfoliering og coating ta gjerne kontakt.

Read More →
Mobit Narvik

JR Service Narvik har produsert og montert profilering på denne varebilen for Mobit Narvik. Kontakt oss gjerne for informasjon om profilering av dine kjøretøy.

Read More →
JR Service Narvik ASA

JR Service Narvik har produsert og montert profilering på denne varebilen for Rallar Bygg AS. Kontakt oss gjerne for informasjon om profilering av dine kjøretøy.

Read More →
JR Service Narvik AS

JR Service har produsert og montert profilering for NorSyd på Narvik Storsenter. NorSyd er en butikk som spesialiserer seg på alt av mobiltelefoner og datamaskiner. Du kan lese mer om NorSyd på Fremover.   Kontakt oss gjerne for informasjon om profilering av din bedrift.

Read More →